jueves, 23 de mayo de 2013

Espectacular victoria de Luciano Caraccioli en la copa internacional de BTT

Aquesta competició es va fer el dia 14/04/2013  a  Buenos Aires en una explanada de 5500 metres amb un desnivell de 1200 metres.

Per fer el recorregut havies de estar molt preparat físicament com mentalment perquè hi havia trams de muntanya amb molta pujada i molt difícil de superar. I sobretot tenir molt bon domini sobre la bicicleta , tenir molt bon domini sobre la bicicleta et podria fer guanyar o pedra la competició

El guanyador de aquesta competició el gran ciclista Luciano Caraccioli va demostrar una vegada més la seva gran preparació física i el seu gran domini sobre les dues rodes tan de pujada com de baixada. Va recórrer tot el recorregut 3 hores 45 minuts i 27 segons, treien una diferencia de 15 minuts amb el segon en finalitzar la prova. El últim participant en finalitzar la prova  la va fer en 5 hores 57 minuts i 49 segons.