jueves, 23 de mayo de 2013



HARDEST ROUTE IN THE WORLD

Adam Ondra ha canviat el món de l'escalada d'aquest matí. El que va fer la primera ascensió del seu canvi (9b + / 5.15c) projecte a la Cova Hanschelleren de Flatanger, Noruega. La ruta puja a 55 metres de la molt excel·lent de roca horitzontal. Després d'esperar pels cellers per assecar-se i prendre un dia de descans, les condicions van permetre Ondra per impulsar l'escalada al - el que es pensa que és - possible mitjançant l'establiment de la ruta més difícil del món.



Mentre Ondra ha donat una qualificació provisional de 9b + / 5.15c, només el temps dirà si el canvi és veritablement la ruta més difícil del món. Poden passar diversos anys per als escaladors a seguir el camí que puja de Ondra.
Petr informes Pavlíèek a Facebook 1 octubre: "Fa 2 dies, després de pujar el primer 9a + pitch de nou (ara està començant a pensar de nou en 9b només per l'únic primer llançament, és realment molt, molt difícil, molt més que tot 9a + s I ho han vist fer), Adam va aconseguir a l'enllaç també a través de la clau del segon to, però després realment va caure inesperadament des del final de la secció dura del segon camp. Si els reblons no eren totalment mullada, es podria fer ...
Però els déus del nord sembla que ens agrada estar aquí amb ells, pel que la nostra missió de conte de fades continua aquí ...
Al voltant de 2/3 de la primera bola, després de sortir del "univers diferent" cantonada, Adam "penja" d'una banda i molt mal el genoll, assegurador amarra fora, Walkes ràpidament sota Adam, Adam estirar la corda cap avall a ell, i l'assegurador li amarra la resta de la ruta des d'aquesta nova posició ... "

No hay comentarios:

Publicar un comentario